fbpx

Portfolio

Family photographer in Tienen, specialising in newborn photography. Below you can see my portfolio with the types of sessions I offer, maternity, newborn, children, cakesmash and family photoshoots.

Tharwa is een fotografe die zeker geen standaard foto's maakt. Ze werkt met professioneel materiaal en de foto's zijn van uitstekende kwaliteit wat betreft verlichting, poses, probs,...Bovendien heeft zij een hart voor kinderen en neemt ze alle tijd waardoor er als gezin ook plaats is voor voedingsmomenten, een babbeltje, rust voor de kindjes,...een verademing binnen het genre, dat helaas soms overspoeld wordt door amateur-fotografen. Voor Tharwa is het geen goed-betaalde hobby, het is haar passie en dat merk je aan alles!

Chloe

De fotoshoot bij Tharwa met onze dochter van 6 weken oud was een heel fijne ervaring! Ze is een lieve vrouw die werkt op het tempo van de baby en hier erg geduldig mee omgaat. Dit zorgt ervoor dat het ook voor de ouders een ontspannend moment is. De attributen die tijdens de shoot gebruikt worden en het talent van de fotografe zorgen voor leuke, originele foto’s die van uitstekende kwaliteit zijn. Ook van de reveal maakt Tharwa een speciaal moment met een mooie diavoorstelling. Zeker een aanrader!

Britt

Tharwa deed voor ons een familiefotoshoot, en dat deed ze geweldig. Ze is gewoon om met kindjes te werken en dat merk je, ze heeft veel geduld, stelde hen op hun gemak, had snoepjes bij voor hen. Ze waren heel relaxed en dat zie je dan ook op de foto's, die zijn echt prachtig geworden! Echt een topfotograaf, ik zou iedereen haar aanraden!

Elke

thin
pregnant mum laying on the floor
pregnant mum maternity photoshoot
pregnant mum on the floor holding her belly
pregnant mum
mum holding baby
newborn baby wrapped in pink
newborn baby wrapped sleeping
newborn baby in a bowl
newborn baby in a bed
newborn baby side lay profile
newborn baby in bucket
newborn baby with sister
newborn baby in dads hands
newborn baby in a bowl
newborn baby sleeping in a bed
newborn baby with siblings
boy celebrating birthday
baby eating cake
child in a bath
smiling child
family sitting on a log laughing
mum holding baby up in the air
dad holding onto baby
parents during family photoshoot
family photoshoot
parents cuddling child

Share this:

Like this:

Like Loading...
Translate »
%d bloggers like this: